VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Post verhuizenAdreswijziging doorgevenGratis verhuisboekje
Post verhuizen scheiden - Post verhuizen scheiden
Aanbevolen door o.a.
Verhuisvriend.nl wordt aanbevolen door o.a.

Post verhuizen

Bij een scheiding komt er veel op je af. Een verhuizing is niet te voorkomen. Dan is het handig om een hulpmiddel te hebben die je online helpt met al je verhuisberichten.

Instanties informeren - Post verhuizen scheiden

Instanties informeren

Regel snel en overzichtelijk alle verhuisberichten, opzeggingen en aanmeldingen bij alle instanties waar jij in het klantenbestand staat.

Nu adreswijzigingen doorgeven.
Verhuiskaartjes - Post verhuizen scheiden

Familie, vrienden & kennissen

Laat familie, vrienden en bekenden weten wat je tijdelijke of nieuwe adres is. Zo blijf je in contact met de mensen die je dierbaar zijn.

Verhuiskaartjes bekijken.
Post doorsturen Sandd PostNL - Post verhuizen scheiden

Post doorsturen / doorzendservice

Post doorsturen is niet handig bij verhuizingen. Veel post wordt niet doorgestuurd en het geeft veel verwarring. Niet doen dus.

De voor- en nadelen van post doorsturen.

Meer over instanties informeren

Wat kost de verhuisservice?

Het Verhuisboekje kost € 19,95. De kosten voor het boekje zijn eenmalig zonder bijkomende kosten. Het maakt niet uit hoeveel instanties je informeert. Goedkoper dan zelf regelen.

Lees verder

Wat doet het verhuisboekje?

Je geeft in je verhuisboekje aan welke instanties een adreswijziging moeten ontvangen. Het verhuisboekje verstuurt berichten en stelt brieven op. Je kunt zien wat al verwerkt is en wat nog niet. Het boekje verstuurt automatisch herinneringen als een adreswijziging nog niet bevestigd is door een instantie. Zorgeloos adreswijzigingen regelen dus.

Alles over het verhuisboekje

Kortingscode

Heb je een kortingscode ontvangen? Maak een verhuisboekje aan en vul je gegevens in. Bij de betaling kun je de kortingscode invullen. Het staat duidelijk vermeld waar je de code moet invullen. Een kortingscode dient niet gebruikt te worden als wachtwoord.

Nu aanmelden voor het verhuisboekje

Activeringscode

Deze code is een extra beveiliging om misbruik van onze service te voorkomen. Het is de 'startknop' voor je verhuisboekje. Voordat je de code invoert kun je nog van alles wijzigen in je boekje. De activeringscode wordt na controle per post of per e-mail naar je verstuurd.

Lees verder
Nu inloggen en de activeringscode invoeren

Handig voor jouw verhuizing

Verhuisservice voor iedereen