VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord
Uit je oude woning voordat je in de nieuwe woning kunt. Te kort voor tijdelijk adres . Post verhuizen

Je gaat uit je oude woning voordat je in de nieuwe woning kunt. De post gaat al wel naar niet nieuwe adres voordat je de sleutel hebt. Als de periode tussen sleuteloverdracht oude woning en post overgang korter dan een maand is dan hoef je geen tijdelijk adres in het leven te roepen. Is deze periode langer dan een maand dan moet je een tijdelijk adres kiezen. Zie Tijdelijk adres voor meer informatie.

Sleuteloverdracht oude woning. Post verhuizen

Sleuteloverdracht oude woning

De woning is verkocht of de huur is beƫindigd voordat je in de nieuwe woning kunt. Je hebt de mogelijkheid om je post hier nog af te halen totdat je post overgangsdatum bereikt is. Alle energieaansluitingen worden per deze datum opgezegd.

Datum post overgang. Post verhuizen

Datum post overgang

De post blijft tot deze datum op je oude adres komen. Deze datum mag niet verder dan een maand na de sleuteloverdracht oude woning liggen. Per deze datum gaat de post naar de nieuwe woning.

Sleuteloverdracht nieuwe woning. Post verhuizen

Sleuteloverdracht nieuwe woning

Deze datum kan later zijn dat de post overgang. De aansluitingen van de woning worden per deze datum actief. Je meld je per deze datum aan voor energie, tv/internet en andere aansluitingen.

Ga direct naar de volgende informatie

Verhuisboekje - Wat is jouw situatie - Tijdelijk adres -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen