VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord
Sleutel van nieuwe woning eerder dan dat je de oude woning hebt opgeleverd. Post verhuizen

Je krijg de sleutel van de nieuwe woning eerder dan dat je de oude woning hebt opgeleverd of verkocht. Eerst nog even klussen en inrichten voordat je in de nieuwe woning gaat. De lidmaatschappen, abonnementen en andere post laat je op het nieuwe adres komen zodra je daar in kunt. De oude woning nog niet verkocht of overgedragen.

Sleuteloverdracht nieuwe woning. Post verhuizen

Sleuteloverdracht nieuwe woning

Alvast de aansluitingen van energie en communicatie aan laten sluiten. Dat heb je nodig als je nog wat wilt klussen of verbouwen. De datum geldt voor deze instanties als aansluitdatum.

Datum post overgang. Post verhuizen

Datum post overgang

Je laat de post op het nieuwe adres komen zodra je klaar bent met klussen, verbouwen of inrichten. Deze datum moet wel voor de datum sleuteloverdracht oude woning liggen. Tot deze datum blijven lidmaatschappen, abonnementen op het oude adres staan. Ook post blijft tot deze datum op het oude adres komen.

Sleuteloverdracht oude woning. Post verhuizen

Sleuteloverdracht oude woning

Deze datum kan vooraf bekend zijn maar het is ook mogelijk dat een woning nog niet verkocht is. Dan kun je de datum later invullen of aanpassen. Per deze datum worden energie en overige aansluitingen afgesloten en/of opgezegd.

Tip: Als je alleen de energiecontracten wilt laten lopen en de rest opzeggen of verhuizen dan kun de sleuteloverdracht oude woning gelijk laten lopen met de datum post overgang. De energiecontracten moet je dan zelf stopzetten zodra je je oude woning verkoopt of overdraagt. Lees meer

Ga direct naar de volgende informatie

Verhuisboekje - Wat is jouw situatie - Tijdelijk adres -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen