VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord

Wat staat er in de categorielijst van Verhuisvriend.nl

De categorielijst is de meest uitgebreide checklist die je voor adreswijzigingen kunt bedenken. Alle mogelijke zaken staan op de linker pagina van het verhuisboekje. De interactieve lijst is zo ingedeeld dat je snel en overzichtelijk alle belangrijke onderdelen kunt vinden en aanklikken.

Je hebt in het verhuisboekje de beschikking over meer dan 200 categorieën met 210.000 instanties. Ter vergelijking, in de lijst van PostNL verhuisservice staan 15 categorieën met 213 instanties (zie vergelijking).

Opbouw categorielijst

De categorielijst op de linker pagina van het verhuisboekje is interactief. Je kunt op alle onderdelen klikken, uitklappen in inklappen. Een categorie met meer onderdelen kan tot wel 3 niveaus uitgeklapt worden voordat je de uiteindelijke onderdelen van die categorie op de rechter pagina ziet.

Postorderbedrijven informeren. Post verhuizen

Categorieën selecteren voor je eigen checklist

Op het rechter scherm kun je aangeven welke categorieën voor jou van toepassing zijn. Als je de hele categorielijst goed doorlopen hebt dan ben je niets vergeten. De lijst met geselecteerde categorieën is je eigen checklist die je gebruikt om instanties te selecteren.

Financieel en verzekeringen regelen. Post verhuizen

Ga direct naar de volgende informatie

Post doorsturen - Familie en vrienden - Tijdelijk adres -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen

Gedeelte van de categorielijst

Categorieen Verhuisboekje. Informatie verhuizen