VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord
Hoe regel jij het

Verhuisboekje van Verhuisvriend.nl

Het verhuisboekje is speciaal ontwikkeld voor de verhuizende consument. Doel is om adreswijzigingen beter, sneller en goedkoper te regelen. Het verhuisboekje is continu bij te werken en alle lokale, regionale en landelijke partijen kun je informeren.

Tijd +++ Met het verhuisboekje vul je slechts een keer je persoons- en adresgegevens in. Alle adreswijzigingen maken gebruik van die gegevens. Je selecteert instanties of voegt ze zelf toe. De verwerking neemt het boekje voor haar rekening. Brieven worden voor je opgesteld en berichten worden verstuurd. Je hoeft zelf niet uit te zoeken hoe een instantie geïnformeerd moet worden.
Kosten +++ De service is niet gratis maar door besparing op post doorsturen, porto, telefoon en dubbele maandlasten is dat snel terugverdiend. Adreswijzigingen regelen met het verhuisboekje is goedkoper dan alle andere methoden.
Resultaat +++ Maximaal resultaat. Iedere adreswijziging, opzegging of aanmelding moet bevestigd worden. Er gaat dus geen enkel bericht verloren.
Overzicht +++ In je boekje kun je van iedere wijziging zien wat bevestigd is en wat nog niet. Je hebt dus altijd een uitstekend overzicht van je adreswijzigingen.

Zie ook:

Ga direct naar de volgende informatie

Wat is jouw situatie - Verhuisboekje - Post doorsturen -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen