VerhuizenShopInformatieCorporatiesMijn Verhuisvriend
Post verhuizenAdreswijziging doorgevenGratis verhuisboekje


WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling

Huur je bij WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling of ga je iets huren dan zal WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling je informeren over het doorgeven van adreswijzigingen. Deze informatie is niet allen voor jou van belang, het voorkomt ook veel postoverlast in portieken en portalen.

Woningcorporatie verhuisservice

Als je nog geen infrormatie van WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling hebt gehad, vraag dan zelf even naar de verhuisservice van Verhuisvriend.nl.
Met de verhuisservice regel je snel en overzichtelijk al je adreswijzigingen en het bespaart je nog eens tientallen euro's ook. WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling kan de verhuisservice van Verhuisvriend.nl met korting aanbieden.

Gratis of met korting

Vraag WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling naar Verhuisvriend.nl Alle corporaties kunnen onze service met korting aanbieden. Profiteer dus van de korting door WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling naar de korting te vragen.

Informatie voor WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling

Geeft WSG partner in verhuur, beheer en ontwikkeling nog geen adviezen over adreswijzigingen of is de informatie verouderd? Kijk dan op informatie voor corporaties voor alle relevante en actuele informatie.

Wat wordt geregeld

Je informeert alle denkbare instanties over je verhuizing. Per instantie kun je kiezen tussen adreswijziging, opzegging of aanmelding. De service verstuurt berichten en stelt brieven op.

Wat kost het

Je betaalt voor al je adreswijzigingen eenmalig EUR 19,95. Het maakt niet uit hoeveel mensen met je meeverhuizen. De verhuisservice is gedurende je hele verhuisperiode beschikbaar.

Wat heb je nu niet meer nodig voor je adreswijziging

  • PostNL doorstuurservice*
  • PostNL verhuisservice
  • Sandd doorstuurservice*
  • Nutselekt
  • Verhuisservices en overstapservices van bedrijven

*Kies voor een doorstuurservice als je tijdelijk naar een ander adres gaat. De post komt na de doorstuurperiode automatisch weer op je oude adres aan. Per postbedrijf heb je een aparte doorstuurervice nodig.
Kijk voor prijzen en voorwaarden op de websites van Sandd doorstuurservice en mtext:O7r8MK$e77sZd4erdsV3bd.Adreswijziging instanties informeren