VerhuizenShopInformatieAppartementMijn Verhuisvriend
Post verhuizenAdreswijziging doorgevenGratis verhuisboekjeAppartement Gassel huur - koop

Op zoek naar een appartement in Gassel? Dat betekent dat je binnenkort gaat verhuizen! Zet nu alvast je adreswijzigingen klaar en druk op start als je het ideale appartement in Gassel hebt gevonden.

Appartementen verhuisservice

Wij adviseren je om zo vroeg mogelijk een begin te maken met je adreswijzigingen. Dat lijkt vroeg maar je hebt nu al je spullen nog bij de hand. Straks als alles is ingepakt is het erg lastig om klant- of rekeningnummers te zoeken.
Met de verhuisservice regel je snel, goed en overzichtelijk al je adreswijzigingen en het bespaart je nog eens tientallen euro's ook.

Op zoek naar een appartement?
Huren of verhuren vindt je hier:

Uitgebreid aanbod Huurwoningen!
Directwonen Huurwoningen

Hoe wordt je adreswijziging geregeld?

Je informeert alle denkbare instanties met behulp van een online verhuisboekje. Per instantie kun je kiezen tussen adreswijziging, opzeggen of aanmelden. De service verstuurt berichten en stelt brieven op. In een overzicht kun je zien wat al geregeld is en wat nog moet.

Wat kost adreswijzigingen regelen / post verhuizen?

Je betaalt voor al je adreswijzigingen eenmalig EUR 19,95. Het maakt niet uit hoeveel mensen met je meeverhuizen. De verhuisservice is gedurende je hele verhuisperiode beschikbaar.

Wat heb je nu niet meer nodig voor je adreswijziging

  • PostNL doorstuurservice*
  • PostNL verhuisservice
  • Sandd doorstuurservice*
  • Nutselekt
  • Verhuisservices en overstapservices van bedrijven

*Kies voor een doorstuurservice als je tijdelijk naar een ander adres gaat. De post komt na de doorstuurperiode automatisch weer op je oude adres aan. Per postbedrijf heb je een aparte doorstuurervice nodig.
Kijk voor prijzen en voorwaarden op de websites van Sandd doorstuurservice en mtext:O7r8MK$e77sZd4erdsV3bd.Op zoek naar een appartement?
Huren of verhuren vindt je hier:

Uitgebreid aanbod Huurwoningen!
Directwonen Huurwoningen

Tips voor je verhuizing