VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend


Adreswijziging doorgeven aan
alle instanties in Kapel-Avezaath

Verhuis je van of naar Kapel-Avezaath dan moet je je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen doorgeven aan alle bedrijven, verenigingen, clubs, winkels en instellingen in Kapel-Avezaath, de gemeente Tiel en de wijde omtrek. Dat is een hele klus. Toch kun je dat gemakkelijk regelen met de online verhuisservice van Verhuisvriend.nl.

Adreswijziging Kapel-Avezaath

Adreswijziging koopwoning in Kapel-Avezaath

Koop je een woning of staat je eigen huis te koop? Dan verhuis je binnenkort. Jij als verkoper gaat verhuizen maar de koper ook. Daarvoor moet veel geregeld worden. Op tijd beginnen met adreswijzigingen is een van de eerste stappen. Bij koopwoningen moet het oude huis verkocht zijn voordat je in het nieuwe kunt. Lees hier hoe je dat goed kunt regelen:

Adreswijziging huurwoning in Kapel-Avezaath

Huur je een woning of ga je huren in Kapel-Avezaath dan geld ook hier dat je adreswijzigingen door moet geven. De verhuurder wil graag dat je je post meeneemt naar je nieuwe adres als je vertrekt. De nieuwe huurder mag geen overlast van jouw post hebben. Maar jij wilt toch ook niet dat jouw persoonlijke post bij een ander op de deurmat beland? Een goed geregelde adreswijziging voorkomt dit soort problemen. Ga nu al aan de slag met het online verhuisboekje van Verhuisvriend.nl (de enige bruikbare verhuisservice in Nederland) en regel al je adreswijzigingen in een keer goed. Kijk nog even naar de volgende informatie:

Adreswijziging doorgeven aan instanties in Kapel-Avezaath

Zonder dat je er erg in hebt moet je meer partijen informeren dan je denkt. In Kapel-Avezaath en de gemeente Tiel zijn veel bedrijven en verenigingen die jouw naam en adres in hun bestand hebben. Denk eens aan:

Adreswijzigingen doorgeven aan de gemeente Tiel

Je moet je inschrijven bij de gemeente waar je gaat wonen. Dat moet je binnen 5 dagen nadat je op het nieuwe adres woont doen. De nieuwe gemeente schrijft je uit bij de oude in het geval je naar een andere gemeente bent verhuisd. Daarnaast informeert de gemeente ook instanties die je zelf niet hoeft te infomeren. Dat zijn o.a.:

  • Belastingdienst
  • Sociale verzekeringen
  • Uitkeringsinstanties
  • Pensioenfondsen

Kijk voor uitgebreide informatie over je gemeente bij:
Gemeente Tiel

Gratis verhuischecklist voor je verhuizing


Uitgebreide lijst met zaken waar je zoal aan moet denken bij een verhuizing. De uitgebreide categorielijst van Verhuisvriend.nl zorgt ervoor dat je alle instanties op tijd een adreswijziging stuurt.

Gratis downloaden: Nationale Verhuischecklist

Verhuizing doorgeven aan instanties en bedrijven

Ga je verhuizen? Dan zijn er veel zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vereniging of bibliotheek bekend is. Het doorgeven aan Kapel-Avezaath alleen is niet genoeg.

Al je adreswijzigingen op 1 plek geregeld.

Met het persoonijke verhuisboekje regel je in een handomdraai al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag kun heb je overzicht van jouw verhuizing.

Post doorsturen is geen post verhuizen

Veel mensen verwarren doorsturen van post met het verhuizen van post. Doorsturen van post het tijdelijk ontvangen van post op een ander adres. Verhuizen van post kan alleen door bedrijven en instanties echt een bericht te sturen. De doorstuurservice informeert geen bedrijven dus je post verhuist niet mee.

Vraag en antwoord: Doorsturen van post bij verhuizing?

Geen dubbel werk

Je vult slechts één keer je gegevens in en er worden geen overbodige vragen gesteld. Het verhuisboekje maakt een einde aan het tijdrovende invullen van websites en dure telefoontjes naar leveranciers.

Vraag en antwoord: Post verhuisservice?

Gerelateerde onderwerpen:

Opslagruimte nodig in Kapel-Avezaath
Tijdelijke opslag in de buurt van Kapel-Avezaath. Tijdelijk je inboedel opslaan. Professioneel en veilig. Miniopslag,....
Tips voor een goed geregelde adreswijziging
Onderschat het aantal wijzigingen niet, Begin op tijd, Opzeggen beter dan...
Uitschrijving apotheek Augustinusga
Apotheek in Augustinusga een uitschrijving sturen. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je apotheek te informeren. Blijf je....
Wijziging postwet
Sinds april 2009 is de postmarkt geliberaliseerd. Dat heeft grote gevolgen voor....
Nieuwbouwwoning huren Kapel-Avezaath
Nieuwe huurwoning in Kapel-Avezaath zoeken is leuk. Denk ook op tijd aan je adreswijzigingen - Huurservice.....
Verhuisservice - Laat al je post meeverhuizen!
Handig! Adreswijzigingen doorgeven en instanties informeren bij je verhuizing. Alle post verhuist dan met je mee..
Piano verhuizen in Saaksum
Piano, vleugel of ander instrument verhuizen in Saaksum. Inboedel verhuizen met....
Liberalisering postmarkt
Verhuisvriend.nl vult gat in postmarkt.
Liberalisering postmarkt vraagt om andere aanpak doorstuurservice.
Uitschrijving huisarts Kapel-Avezaath
Uitschrijven huisarts in Kapel-Avezaath. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je....

Adreswijzigingen nu
alvast klaarzetten