VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend


Adreswijziging doorgeven aan
alle instanties in Hilaard

Verhuis je van of naar Hilaard dan moet je je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen doorgeven aan alle bedrijven, verenigingen, clubs, winkels en instellingen in Hilaard, de gemeente Littenseradiel en de wijde omtrek. Dat is een hele klus. Toch kun je dat gemakkelijk regelen met de online verhuisservice van Verhuisvriend.nl.

Adreswijziging Hilaard

Adreswijziging koopwoning in Hilaard

Koop je een woning of staat je eigen huis te koop? Dan verhuis je binnenkort. Jij als verkoper gaat verhuizen maar de koper ook. Daarvoor moet veel geregeld worden. Op tijd beginnen met adreswijzigingen is een van de eerste stappen. Bij koopwoningen moet het oude huis verkocht zijn voordat je in het nieuwe kunt. Lees hier hoe je dat goed kunt regelen:

Adreswijziging huurwoning in Hilaard

Huur je een woning of ga je huren in Hilaard dan geld ook hier dat je adreswijzigingen door moet geven. De verhuurder wil graag dat je je post meeneemt naar je nieuwe adres als je vertrekt. De nieuwe huurder mag geen overlast van jouw post hebben. Maar jij wilt toch ook niet dat jouw persoonlijke post bij een ander op de deurmat beland? Een goed geregelde adreswijziging voorkomt dit soort problemen. Ga nu al aan de slag met het online verhuisboekje van Verhuisvriend.nl (de enige bruikbare verhuisservice in Nederland) en regel al je adreswijzigingen in een keer goed. Kijk nog even naar de volgende informatie:

Adreswijziging doorgeven aan instanties in Hilaard

Zonder dat je er erg in hebt moet je meer partijen informeren dan je denkt. In Hilaard en de gemeente Littenseradiel zijn veel bedrijven en verenigingen die jouw naam en adres in hun bestand hebben. Denk eens aan:

Adreswijzigingen doorgeven aan de gemeente Littenseradiel

Je moet je inschrijven bij de gemeente waar je gaat wonen. Dat moet je binnen 5 dagen nadat je op het nieuwe adres woont doen. De nieuwe gemeente schrijft je uit bij de oude in het geval je naar een andere gemeente bent verhuisd. Daarnaast informeert de gemeente ook instanties die je zelf niet hoeft te infomeren. Dat zijn o.a.:

  • Belastingdienst
  • Sociale verzekeringen
  • Uitkeringsinstanties
  • Pensioenfondsen

Kijk voor uitgebreide informatie over je gemeente bij:
Gemeente Littenseradiel

Gratis verhuischecklist voor je verhuizing


Uitgebreide lijst met zaken waar je zoal aan moet denken bij een verhuizing. De uitgebreide categorielijst van Verhuisvriend.nl zorgt ervoor dat je alle instanties op tijd een adreswijziging stuurt.

Gratis downloaden: Nationale Verhuischecklist

Verhuizing doorgeven aan instanties en bedrijven

Ga je verhuizen? Dan zijn er veel zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vereniging of bibliotheek bekend is. Het doorgeven aan Hilaard alleen is niet genoeg.

Al je adreswijzigingen op 1 plek geregeld.

Met het persoonijke verhuisboekje regel je in een handomdraai al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag kun heb je overzicht van jouw verhuizing.

Post doorsturen is geen post verhuizen

Veel mensen verwarren doorsturen van post met het verhuizen van post. Doorsturen van post het tijdelijk ontvangen van post op een ander adres. Verhuizen van post kan alleen door bedrijven en instanties echt een bericht te sturen. De doorstuurservice informeert geen bedrijven dus je post verhuist niet mee.

Vraag en antwoord: Doorsturen van post bij verhuizing?

Geen dubbel werk

Je vult slechts één keer je gegevens in en er worden geen overbodige vragen gesteld. Het verhuisboekje maakt een einde aan het tijdrovende invullen van websites en dure telefoontjes naar leveranciers.

Vraag en antwoord: Post verhuisservice?

Gerelateerde onderwerpen:

Nieuwbouwwoning kopen Hilaard
Nieuwbouw Hilaard is je grote uitdaging. Van bouwtekeningen tot meerwerk. Koopservice.....
Tips voor een goed geregelde adreswijziging
Onderschat het aantal wijzigingen niet, Begin op tijd, Opzeggen beter dan...
Verhuizen opzegging garages
Opzeggen. Gemakkelijk alle garages opzeggen bij verhuizing post. verhuizen opzegging....
Wijziging postwet
Sinds april 2009 is de postmarkt geliberaliseerd. Dat heeft grote gevolgen voor....
Gastouderbureau Hilaard
Gastouderbureau of gastouderbureaus Hilaard wijziging doorgeven. Hoe adreswijziging....
Verhuisservice - Laat al je post meeverhuizen!
Handig! Adreswijzigingen doorgeven en instanties informeren bij je verhuizing. Alle post verhuist dan met je mee..
Notaris in Ellertshaar
Notaris Ellertshaar voor aan- of verkoop woning. Notaris stelt voorlopige....
Liberalisering postmarkt
Verhuisvriend.nl vult gat in postmarkt.
Liberalisering postmarkt vraagt om andere aanpak doorstuurservice.
Nieuwbouwwoning kopen Hilaard
Nieuwbouw Hilaard is je grote uitdaging. Van bouwtekeningen tot meerwerk. Koopservice.....

Adreswijzigingen nu
alvast klaarzetten