VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuisserviceInstanties informerenGratis verhuisservice
Post verhuizen - Verhuizen post met verhuisservice
Aanbevolen door o.a.
Verhuisvriend.nl wordt aanbevolen door o.a.

Verhuizen post met verhuisservice

Verhuizen post en instanties informeren om je nieuwe adres door te geven. Regel je verhuizing goed en geef je adreswijziging door aan alle instanties waar jij in het klantenbestand staat. Post verhuizen regel je met de verhuisservice van Verhuisvriend.nl.

Instanties informeren - Verhuizen post met verhuisservice

Verhuisservice aanvragen

Met de verhuisservice informeer je eenvoudig alle landelijke, regionale en lokale instanties over je verhuizing. Een handig overzicht waarmee je ook bevestiging ontvangt zodra het is doorgegeven.

Verhuisservice direct aanvragen.
Zo werkt de verhuisservice.
Verhuiskaartjes - Verhuizen post met verhuisservice

Familie, vrienden & kennissen

Stuur een leuke verhuiskaart naar familie en vrienden. Kies uit een kleurrijke selectie verhuiskaartjes in onze shop.

Verhuiskaartjes bekijken.
Post doorsturen Sandd PostNL - Verhuizen post met verhuisservice

Post doorsturen

Alleen Sandd en PostNL sturen post door. Let goed op als je deze service voor je verhuizing gaat gebruiken. Er zitten wat haken en ogen aan.

Post doorsturen van Sandd en PostNL.

Meer over instanties informeren

Wat kost de verhuisservice?

Het Verhuisboekje kost € 19,95. De kosten voor het boekje zijn eenmalig zonder bijkomende kosten. Het maakt niet uit hoeveel instanties je informeert. Goedkoper dan zelf regelen.

Lees verder

Wat doet het verhuisboekje?

Je geeft in je verhuisboekje aan welke instanties een adreswijziging moeten ontvangen. Het verhuisboekje verstuurt berichten en stelt brieven op. Je kunt zien wat al verwerkt is en wat nog niet. Het boekje verstuurt automatisch herinneringen als een adreswijziging nog niet bevestigd is door een instantie. Zorgeloos adreswijzigingen regelen dus.

Alles over het verhuisboekje

Kortingscode

Heb je een kortingscode ontvangen? Maak een verhuisboekje aan en vul je gegevens in. Bij de betaling kun je de kortingscode invullen. Het staat duidelijk vermeld waar je de code moet invullen. Een kortingscode dient niet gebruikt te worden als wachtwoord.

Nu aanmelden voor het verhuisboekje

Activeringscode

Deze code is een extra beveiliging om misbruik van onze service te voorkomen. Het is de 'startknop' voor je verhuisboekje. Voordat je de code invoert kun je nog van alles wijzigen in je boekje. De activeringscode wordt na controle per post of per e-mail naar je verstuurd.

Lees verder
Nu inloggen en de activeringscode invoeren

Handig voor jouw verhuizing

Verhuisservice voor iedereen