VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Verhuizen zonder zorgen?

Verhuistip - Verhuistip

Wil je zelf niet sjouwen met al je spullen dan kun je op onze website gratis en vrijblijvend enkele offertes aanvragen van verhuisbedrijven.

Spullen én post gemakkelijk naar jouw nieuwe adres

Met een verhuisbedrijf en een verhuisservice heb je alle middelen die je nodig hebt om je inboedel en de post naar je nieuwe adres te krijgen. Kijk eerst eens wat een verhuisbedrijf kost voordat je zelf met je kostbare spullen gaat sjouwen. Post verhuizen kun je het beste met de verhuisservice doen.


Offertes opvragen van verhuisbedrijven.
Alles over post verhuizen.
Nu instanties informeren en post verhuizen.

Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Bespaar direct op verhuiskosten - Verhuistip

Bespaar direct op verhuiskosten

Controleer bij je kabel- of energiebedrijf of zij verhuiskosten berekenen. Opzeggen en opnieuw aanmelden is vaak voordeliger dan een verhuismutatie.

Regel opzeggingen en aanmeldingen met de verhuisservice.

Wat doet je werkgever? - Verhuistip

Wat doet je werkgever?

Vraag je werkgever naar de verhuiskostenregeling. Er zijn veel fiscale regelingen die je bij je belastingaangifte kunt opvoeren. Kijk ook eens naar de verhuisverlof regeling.

Huishoudelijke hulp overnemen - Verhuistip

Huishoudelijke hulp overnemen

Wil je huishoudelijke hulp? Vraag de verkopers of zij iemand hadden die ook bij jou het huishoudelijke werk kan doen. De hulp kent het huis en de omgeving (vraag ook naar de klusjesman, de tuinman en de badmeester).

Verhuizen naar andere gemeente - Verhuistip

Verhuizen naar andere gemeente

Neem bij een bezoekje aan de nieuwe woonplaats een gemeentegids mee. Daarin staan alle relevante zaken over stad en gemeente.

Welke instanties worden door de gemeente geïnformeerd?