VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Verhuistip - Verhuistip

Bij een tijdelijke woning heb je vaak minder ruimte. Dan is tijdelijke opslag een uitkomst. Kijk eens op onze website voor een prijsopgave voor tijdelijke opslag.

Kleiner wonen

Ga je kleiner wonen maar weet je nog niet wat je met al je spullen gaat doen, dan kan een opslagruimte oplossing bieden. Je hoeft niet hals over kop al je spullen weg te doen. Neem de tijd en kijk wat je nog aan familie en vrienden kunt weggeven of verkopen. De self-storage geeft adviezen over de grootte van de te huren ruimte.

Scheiding

Bij een scheiding moeten de spullen vaak snel uit elkaar. De huur van tijdelijke opslagruimte in de omgeving kan ervoor zorgen dat je kostbare spullen veilig opgeborgen zijn. Totdat er een passende woning is gevonden kun je je spullen gewoon in de goed beveiligde opslag laten staan.

Samenwonen

Twee bedden, twee eetkamers en twee bankstellen. Wat moet je ermee als je gaat samen wonen en je hebt alles dubbel. Om te voorkomen dat je overhaast van alles weg doet kun je kiezen om een deel van de inboedel tijdelijk op te slaan.


Vraag een prijsopgave voor tijdelijke opslag.
Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Energiekosten besparen - Verhuistip

Energiekosten besparen

Verhuizen is een prima overstapmoment. Vergelijk verschillende aanbieders en kom tot een lagere energierekening.

Zo regel je het tegen de laagste kosten
Adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen
Instanties zonder post - Verhuistip

Instanties zonder post

Vergeet niet de instanties te informeren die (bijna) geen post meer versturen. Deze instanties moeten wel een verhuisbericht hebben omdat je daar in het klantenbestand staat.

Zo werkt de verhuisservice.
Verhuisservice direct aanvragen.
Geleende spullen - Verhuistip

Geleende spullen

Gebruik de tijd in aanloop tot je verhuizing om geleende spullen terug te brengen. Denk daarbij ook aan bibliotheekboeken.

Post naar een postbus - Verhuistip

Post naar een postbus

Je kunt je post verhuizen van of naar een postbus. Daarvoor gebruik je een verhuisboekje waarmee je jouw post kunt verhuizen. Dit kun je doen voor je post maar bij de gemeente moet je een echte woon- en verblijfsplaats doorgeven.

Nu post verhuizen van of naar een postbus
Direct post verhuizen en instanties informeren