VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Post naar nieuwbouwadres

Verhuistip - Verhuistip

Moet je een korte periode overbruggen op een tijdelijk adres? Plaats dan een tijdelijke brievenbus bij je nieuwbouw huis en laat uw post direct naar het nieuwe adres sturen.

Regel je verhuisberichten dan wel goed

Je kunt je post verhuizen naar de nieuwbouwwoning waar je binnenkort gaat wonen. Houd er dan wel rekening mee dat er al een straatnaam en postcode is. Informeer alle instanties op tijd over je nieuwe adres. Voordat je in je nieuwe woning zit wordt alle post al keurig naar je nieuwe huis gestuurd.


Alles over instanties informeren.
Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Jouw GBA gegevens - Verhuistip

Jouw GBA gegevens

Vraag bij je inschrijving om een lijst met instanties die door de gemeentelijke basis administratie (GBA) worden ingelicht. Deze instanties hoef je niet zelf te informeren met de verhuisservice.

Voordelige doorstuurservice - Verhuistip

Voordelige doorstuurservice

Laat enkele gefrankeerde enveloppen achter bij de nieuwe bewoners van je vorige woning. Vraag of zij om de 4 weken de restantpost willen doorsturen in een van de enveloppen.

Post doorsturen door Sandd en / of PostNL.
Stop ongevraagd reclame materiaal - Verhuistip

Stop ongevraagd reclame materiaal

Stop vervelende telefoontjes en ongevraagde reclame door je aan te melden bij postfilter.nl en het bel-me-niet register. Met de verhuisservice van Verhuisvriend.nl kun je je snel aanmelden voor deze registers.

Postcode loterij - Verhuistip

Postcode loterij

Ben je bang dat de prijs op de postcode van je oude adres valt? Speel dan door met de oude postcode of neem loten op beide postcodes.

Nu bedrijven en instanties informeren.