VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Post van of naar een postbus

Verhuistip - Verhuistip

Vul in het verhuisboekje "Postbus" als straatnaam in en het postbusnummer als huisnummer. Je post wordt verhuisd naar een postbus. Dit werkt uiteraard niet voor je inschrijving bij de gemeente.

Je verhuizing flexibel regelen met Verhuisvriend.nl

Het is mogelijk om je post (tijdelijk) naar een postbus te verhuizen. Dat betekent dat alle geinformeerde instanties jouw nieuwe andres veranderen in een posbusnummer. Wil je dat ongedaan maken dan moeten deze instanties opnieuw een verhuisbericht van jou ontvangen.


Nu post verhuizen van of naar een postbus
Direct post verhuizen en instanties informeren
Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Verhuisberichten voor het hele gezin - Verhuistip

Verhuisberichten voor het hele gezin

Laat alle gezinsleden die meeverhuizen naar het nieuwe adres even door het verhuisboekje lopen. Zo blijft er geen post achter op het oude adres.

Het hele gezin in een keer geregeld
Direct een verhuisboekje aanvragen.
Gratis adreswijzigingen regelen - Verhuistip

Gratis adreswijzigingen regelen

Vraag je makelaar, corporatie of hypotheekverstrekker naar de gratis verhuisservice van Verhuisvriend.nl. Als je deze niet gratis krijgt, vul dan het formulier op de website in. Wij sturen dan een verzoekje naar je tussenpersoon.

Gratis verhuisservice aanvragen.
Opzeggen beter dan niets doen - Verhuistip

Opzeggen beter dan niets doen

De nieuwe bewoners krijgen alle post wat jij niet geregeld hebt. Voor post waar je toch al vanaf wilde is dan niet zo erg maar het niet niet leuk voor de nieuwe bewoners. Stuur even een opzegging zodat de verzender van post weet dat jij geen post meer wilt ontvangen.

Zo eenvoudig geef je een opzegging op.
Alle adreswijzigingen direct regelen.
Nieuw krantje of tijdschrift - Verhuistip

Nieuw krantje of tijdschrift

Een regionale krant of een leuk tijdschrift kun je snel aanvragen met de verhuisservice. Zo begin je goed in je nieuwe woning.

Aanmelden voor abonnementen en lidmaatschappen