VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Opzeggen beter dan niets doen

Verhuistip - Verhuistip

De nieuwe bewoners krijgen alle post wat jij niet geregeld hebt. Voor post waar je toch al vanaf wilde is dan niet zo erg maar het niet niet leuk voor de nieuwe bewoners. Stuur even een opzegging zodat de verzender van post weet dat jij geen post meer wilt ontvangen.

Regel ook je opzeggingen met het verhuisboekje.

Het in net zo gemakkelijk om een opzegging te sturen dan dat je een verhuisbericht stuurt. Neem even de tijd om het goed te regelen en voorkom onnodige postoverlast.
Opzeggingen, aanmeldingen en verhuisberichten regelen.

Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Nieuw krantje of tijdschrift - Verhuistip

Nieuw krantje of tijdschrift

Een regionale krant of een leuk tijdschrift kun je snel aanvragen met de verhuisservice. Zo begin je goed in je nieuwe woning.

Aanmelden voor abonnementen en lidmaatschappen
familie en vrienden informeren - Verhuistip

familie en vrienden informeren

Je familie, vrienden en bekenden stuur je natuurlijk een verhuiskaartje. Wij hebben in de shop de leukste kaartjes verzameld.

Verhuiskaartjes bekijken.
Overige instanties informeren.
Post naar nieuwbouwadres - Verhuistip

Post naar nieuwbouwadres

Moet je een korte periode overbruggen op een tijdelijk adres? Plaats dan een tijdelijke brievenbus bij je nieuwbouw huis en laat uw post direct naar het nieuwe adres sturen.

Zo verhuis je jouw post naar het nieuwe adres.
Jouw GBA gegevens - Verhuistip

Jouw GBA gegevens

Vraag bij je inschrijving om een lijst met instanties die door de gemeentelijke basis administratie (GBA) worden ingelicht. Deze instanties hoef je niet zelf te informeren met de verhuisservice.