VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Hoeveel verhuisdozen?

Verhuistip - Verhuistip

Verhuis je in één keer of woon je dichtbij je nieuwe adres en kun je de verhuisdozen meerdere malen gebruiken? Uitgaande van alles in één keer verhuizen moet een huishouden van 2 volwassenen rekenen op circa 40 tot 60 verhuisdozen en 20 boekendozen. De boekendozen zijn voor de zwaardere spullen.

Zoek eerst de verhuisdozen die bij je passen

Kijk even goed rond welke dozen je voor welke prijs wilt kopen. Er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit. Wij hebben de belangrijkste dozenleveranciers voor je op een rij gezet.

Aanbieders van verhuisdozen.

Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Verhuizen zonder zorgen? - Verhuistip

Verhuizen zonder zorgen?

Wil je zelf niet sjouwen met al je kostbare spullen en wil je niet dagen bezig zijn met de administratieve rompslomp. Laat je verhuizing dan gewoon regelen.

Kijk eerst wat een verhuisbedrijf kost.
Adreswijzigingen direct doorgeven.
Bespaar direct op verhuiskosten - Verhuistip

Bespaar direct op verhuiskosten

Controleer bij je kabel- of energiebedrijf of zij verhuiskosten berekenen. Opzeggen en opnieuw aanmelden is vaak voordeliger dan een verhuismutatie.

Regel opzeggingen en aanmeldingen met de verhuisservice.

Wat doet je werkgever? - Verhuistip

Wat doet je werkgever?

Vraag je werkgever naar de verhuiskostenregeling. Er zijn veel fiscale regelingen die je bij je belastingaangifte kunt opvoeren. Kijk ook eens naar de verhuisverlof regeling.

Huishoudelijke hulp overnemen - Verhuistip

Huishoudelijke hulp overnemen

Wil je huishoudelijke hulp? Vraag de verkopers of zij iemand hadden die ook bij jou het huishoudelijke werk kan doen. De hulp kent het huis en de omgeving (vraag ook naar de klusjesman, de tuinman en de badmeester).