VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Geleende spullen

Verhuistip - Verhuistip

Gebruik de tijd in aanloop tot je verhuizing om geleende spullen terug te brengen. Denk daarbij ook aan bibliotheekboeken.

Geef overtollige spullen weg of doe ze naar de kringloop

Geef overtollige spullen weg of laat het kringloopbedrijf de spullen ophalen. Je voorkomt dat je teveel spullen meeneemt naar het nieuwe huis en je hoeft geen mini-opslag te regelen voor spullen die je waarschijnlijk toch nooit meer gebruikt.

Custom verhuistip - Verhuistip
Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Post naar een postbus - Verhuistip

Post naar een postbus

Je kunt je post verhuizen van of naar een postbus. Daarvoor gebruik je een verhuisboekje waarmee je jouw post kunt verhuizen. Dit kun je doen voor je post maar bij de gemeente moet je een echte woon- en verblijfsplaats doorgeven.

Nu post verhuizen van of naar een postbus
Direct post verhuizen en instanties informeren
Verhuisberichten voor het hele gezin - Verhuistip

Verhuisberichten voor het hele gezin

Laat alle gezinsleden die meeverhuizen naar het nieuwe adres even door het verhuisboekje lopen. Zo blijft er geen post achter op het oude adres.

Het hele gezin in een keer geregeld
Direct een verhuisboekje aanvragen.
Gratis adreswijzigingen regelen - Verhuistip

Gratis adreswijzigingen regelen

Vraag je makelaar, corporatie of hypotheekverstrekker naar de gratis verhuisservice van Verhuisvriend.nl. Als je deze niet gratis krijgt, vul dan het formulier op de website in. Wij sturen dan een verzoekje naar je tussenpersoon.

Gratis verhuisservice aanvragen.
Opzeggen beter dan niets doen - Verhuistip

Opzeggen beter dan niets doen

De nieuwe bewoners krijgen alle post wat jij niet geregeld hebt. Voor post waar je toch al vanaf wilde is dan niet zo erg maar het niet niet leuk voor de nieuwe bewoners. Stuur even een opzegging zodat de verzender van post weet dat jij geen post meer wilt ontvangen.

Zo eenvoudig geef je een opzegging op.
Alle adreswijzigingen direct regelen.