VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

familie en vrienden informeren

Verhuistip - Verhuistip

Je familie, vrienden en bekenden stuur je natuurlijk een verhuiskaartje. Wij hebben in de shop de leukste kaartjes verzameld.

Echt handig die voorgedrukte kaartjes

Laat de kaartjes voorzien van alle gegevens die je erop wilt hebben. Nieuwe adres, verhuisdatum en eventueel de datum van de housewarming. Scheelt je een hoop schrijfwerk.


Verhuiskaartjes bestellen.
Overige instanties informeren.
Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Post naar nieuwbouwadres - Verhuistip

Post naar nieuwbouwadres

Moet je een korte periode overbruggen op een tijdelijk adres? Plaats dan een tijdelijke brievenbus bij je nieuwbouw huis en laat uw post direct naar het nieuwe adres sturen.

Zo verhuis je jouw post naar het nieuwe adres.
Jouw GBA gegevens - Verhuistip

Jouw GBA gegevens

Vraag bij je inschrijving om een lijst met instanties die door de gemeentelijke basis administratie (GBA) worden ingelicht. Deze instanties hoef je niet zelf te informeren met de verhuisservice.

Voordelige doorstuurservice - Verhuistip

Voordelige doorstuurservice

Laat enkele gefrankeerde enveloppen achter bij de nieuwe bewoners van je vorige woning. Vraag of zij om de 4 weken de restantpost willen doorsturen in een van de enveloppen.

Post doorsturen door Sandd en / of PostNL.
Stop ongevraagd reclame materiaal - Verhuistip

Stop ongevraagd reclame materiaal

Stop vervelende telefoontjes en ongevraagde reclame door je aan te melden bij postfilter.nl en het bel-me-niet register. Met de verhuisservice van Verhuisvriend.nl kun je je snel aanmelden voor deze registers.