VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistip - Verhuistip

Bespaar direct op verhuiskosten

Verhuistip - Verhuistip

Controleer bij je kabel- of energiebedrijf of zij verhuiskosten berekenen. Opzeggen en opnieuw aanmelden is vaak voordeliger dan een verhuismutatie.

Je kunt veel besparen als je even goed oplet

Verhuizen is ook een mooi moment om eens rustig te kijken naar andere aanbieders van produkten of diensten. Kijk en vergelijk waardoor je tientallen euro's per maand bepsaart. Gebruik de verhuizing ook om zaken op te zeggen die je op je nieuwe adres toch niet meer wilt.

Adreswijziging, aanmelding en opzegging gemakkelijk doorgeven.
Direct alle instanties informeren en post verhuizen.

Post verhuizen - Verhuistip

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Kijk hoe de verhuisservice werkt.
Wat doet je werkgever? - Verhuistip

Wat doet je werkgever?

Vraag je werkgever naar de verhuiskostenregeling. Er zijn veel fiscale regelingen die je bij je belastingaangifte kunt opvoeren. Kijk ook eens naar de verhuisverlof regeling.

Huishoudelijke hulp overnemen - Verhuistip

Huishoudelijke hulp overnemen

Wil je huishoudelijke hulp? Vraag de verkopers of zij iemand hadden die ook bij jou het huishoudelijke werk kan doen. De hulp kent het huis en de omgeving (vraag ook naar de klusjesman, de tuinman en de badmeester).

Verhuizen naar andere gemeente - Verhuistip

Verhuizen naar andere gemeente

Neem bij een bezoekje aan de nieuwe woonplaats een gemeentegids mee. Daarin staan alle relevante zaken over stad en gemeente.

Welke instanties worden door de gemeente geïnformeerd?
Meet alles in een keer op - Verhuistip

Meet alles in een keer op

Als je je nieuwe woning kunt bekijken, neem dan alle maten op. Meet ook de hoogtes van ramen, deuren en kozijnen. Met gratis software kun je eenvoudig een 3D ontwerp van je nieuwe woning maken.