VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuisserviceVerhuisboekjeGratis verhuisboekje
Adreswijziging doorgeven - Verhuisdatum

Verhuisdatum

Kies weloverwogen de juiste verhuisdatum. Houdt rekening met overlap en de datum waarop je uit de woning moet. Door de juiste verhuisdatum te kiezen voorkom je verrassingen.

Regel al je adreswijzigingen snel en in een keer goed met het Verhuisboekje. Je vergeet niets en je houdt overzicht in een drukke periode. Je post komt vanzelf op je nieuwe adres. Handig toch?

Jouw voordelen:

  • Bespaar tijd en geld
  • Overzicht en gemak
  • Alles op 1 plek geregeld

Informeer niet alleen je bank of verzekeraar maar ook je huisarts, apotheek, sportvereniging, werkgever enz.

 
Zo werkt het Verhuisboekje
 

Meer over de verhuisservice

Wat te doen bij een tijdelijk adres

Het komt regelmatig voor dat mensen van hun oude woning (eerst) naar een tijdelijk adres verhuizen. Een adreswijziging voor een tijdelijk adres is niet veel anders dan het regelen van een adreswijziging voor een volgende verhuizing.

Lees verder

Hoe informeer ik een instantie

Als je een verhuizing goed wilt regelen dan moet je alle instanties rechtstreeks informeren over je nieuwe adres. Alles wat je nodig hebt om je administratieve verhuizing te regelen is samengebracht in een handig verhuisboekje.

Lees verder
Nu aanmelden voor het verhuisboekje

Hoe geef ik een opzegging door

Verhuizen is een prima gelegenheid om schoon schip te maken. Daarbij horen ook opzeggingen van zaken die je op je nieuwe adres niet meer wilt. Met één muisklik extra heb je van een verhuisbericht een opzegging gemaakt.

Lees verder
Nu opzeggingen regelen met het verhuisboekje

Hoe geef ik een aanmelding door

Nieuw abonnement of lidmaatschap voor je nieuwe adres? Je kunt je eenvoudig en snel aanmelden voor alle producten en diensten die jij wilt.

Lees verder

Wanneer worden berichten verstuurd

Zonder ingevoerde activeringscode worden geen berichten verstuurd. Al je adreswijzigingen worden geagendeerd ten opzichte van je verhuisdatum.

Lees verder
Bij een verhuizing kunnen meerdere verhuisdata nodig zijn.

De verhuisservice voor iedereen

Hulp bij je verhuizing