VerhuizenShopInformatieStudentenMijn Verhuisvriend
StudentenactieDeelnemen
Samenvatting
Ledenbestand
Gratis vermelding
Bonuslink
Verenigingsbonus
Flyer ontwerpen
TNT verhuisservice
Post doorsturen

Ledenbestand up-to-date

Studenten en pas afgestudeerden verhuizen zeer regelmatig. Dat veroorzaakt vervuiling in de ledenbestanden van de vereniging. Verhuisvriend.nl helpt verenigingen om deze bestanden beter up-to-date te houden. Met enkele tips en de juiste communicatie zal het bereik van o.a. schriftelijke publicaties sterk verbeteren.


Deelname is geheel zonder kosten!Bruikbaar ledenbestand

De grootste 'vervuiler' van brievenbussen is nog altijd de verhuizing. Met een speciale studentencampagne wil Verhuisvriend.nl meer aandacht vragen voor het goed doorgeven van adreswijzigingen om fout bezorgde post te verminderen. Daarvoor hebben we een digitaal verhuisboekje ontwikkeld dat in een mum van tijd alle bedrijven en instanties (inclusief de eigen vereniging) in kaart brengt. Adreswijzigingen doorgeven wordt daarmee stukken eenvoudiger. Stapel post

Eenvoudige processen

De vereniging krijgt een gratis vermelding in het digitale verhuisboekje. Hierdoor is het voor (oud) leden erg eenvoudig om de vereniging te informeren. De vereniging kan het verhuisbericht bevestigen middels een link in de door ons gestuurde adreswijziging.

Cash voor de verenigingskas

Leden en oud-leden kunnen zich via een link op de website van de vereniging aanmelden voor de verhuisservice. Per gerealiseerde verhuizing ontvangt de vereniging een bonus van EUR 2,= (met een maximum van EUR 7.500,=).

Ontwerp een eigen flyer

Om de leden te informeren over de verhuisservice stellen we 5.000 door de vereniging ontworpen flyers beschikbaar.

Stapel post