VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord
Eerder uit oude woning dan je in nieuwe kunt. Post op oude adres laten komen. Informatie verhuizen

Je gaat eerder uit de oude woning dan dat je in de nieuwe kunt. De post laat je nog tot de sleuteloverdracht nieuwe woning op je oude adres komen. In dit geval maakt het niet uit welke periode er tussen sleuteloverdracht oud en -nieuw zit. Als die periode langer dan een maand is dan kun je er ook voor kiezen een tijdelijk adres op te geven. Zie Tijdelijk adres voor meer informatie.

Sleuteloverdracht oude woning. Informatie verhuizen

Sleuteloverdracht oude woning

De woning is verkocht of de huur is beƫindigd voordat je in de nieuwe woning kunt. Je kunt de post voorlopig nog wel ophalen op je oude adres. Alle energieaansluitingen die jij selecteert worden per deze datum opgezegd.

Sleuteloverdracht nieuwe woning. Informatie verhuizen

Sleuteloverdracht nieuwe woning

De datum ligt in de toekomst. Als je tot deze sleuteloverdracht op een tijdelijk adres woont dan kun je ook kiezen voor twee verhuisboekjes. Kijk bij Tijdelijk adres voor meer informatie. Deze datum wordt gebruikt voor aansluitingen van de woning. Als je niets nodig hebt van energiebedrijven of tv-internet dan kun je deze datum ook fictief invullen.

Datum post overgang. Informatie verhuizen

Datum post overgang

Je laat voorlopig nog op je oude adres komen. De post gaat pas over naar het nieuwe adres zodra je daarvan de sleutel hebt. Als op tijd begint met het verhuisboekje dan zal alle post keurig per deze datum op het nieuwe adres aankomen.

Ga direct naar de volgende informatie

Verhuisboekje - Wat is jouw situatie - Tijdelijk adres -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen