VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord
Sleuteloverdracht en post overgangsdatum op dezelfde dag. Informatie verhuizen

De sleuteloverdracht en de post overgangsdatum zijn op dezelfde dag. Je hebt de sleutel van het nieuwe adres nog niet maar je kunt de post er wel laten komen. In dit geval maakt het niet zo heel veel uit hoe lang het duurt voordat je de sleutel van de nieuwe woning krijgt. Vul de juiste datum op tijd is als je die nog niet weet bij het invullen van het verhuisboekje.

Sleuteloverdracht oude woning. Informatie verhuizen

Sleuteloverdracht oude woning

De woning is verkocht, de huur is beƫindigd of je wilt het adres verlaten voordat je in de nieuwe woning kunt. Je kunt indien nodig energieaansluitingen en tv-telefoon en internet per deze datum opzeggen.

Datum post overgang. Informatie verhuizen

Datum post overgang

De post moet per datum sleuteloverdracht oude woning direct naar het nieuwe adres. Alle door jou geselecteerde lidmaatschappen, abonnementen worden op het nieuwe adres gezet.

Sleuteloverdracht nieuwe woning. Informatie verhuizen

Sleuteloverdracht nieuwe woning

De datum ligt in de toekomst. Je kunt al wel bij je post. Als je tot deze sleuteloverdracht op een tijdelijk adres woont dan kun je ook kiezen voor twee verhuisboekjes. Kijk bij Tijdelijk adres voor meer informatie. Deze datum wordt alleen gebruikt voor aansluitingen van de woning. Als je niets nodig hebt van energiebedrijven of tv-internet dan kun je deze datum ook fictief invullen.

Ga direct naar de volgende informatie

Verhuisboekje - Wat is jouw situatie - Tijdelijk adres -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen