VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord

Hoe weet ik dat ik niets vergeet

Er wordt meestal wat vergeten als je zelf het wiel opnieuw gaat uitvinden. Doorgestuurde post of post bijhouden werkt niet voor een goed geregelde adreswijziging. Een doordacht systeem voorkomt dat je partijen overslaat of vergeet. Ga dus niet zelf aan de slag maar gebruik het verhuisboekje.

In drie stappen voorkom je dat je een instantie vergeet te informeren. Alle stappen worden hier kort toegelicht.

Stap 1: Maak je persoonlijke checklist

In het verhuisboekje stel je zelf je persoonlijke checklist samen. Dit eerste deel is ook het belangrijkste deel van je adreswijziging. Als je dit goed doet dan kun je verderop niets meer vergeten. De categorielijst is zo uitgebreid dat er zelfs zaken in staan waar je zelf niet snel aan zou denken.

Financieel verzekeringen regelen. Informatie verhuizen

Na de keuze wat wel en wat niet geregeld moet worden ga je met je eigen lijst instanties koppelen aan je lijst. Je kiest bij elke categorie een of meerdere instanties.

Stap 2: Alle betrokken instanties selecteren

Aan de hand van je eigen checklist selecteer je bedrijven en andere instanties. De lijst waaruit je kunt kiezen is afgestemd op jouw checklist en vertrekadres. Bij sommige onderdelen staan landelijke partijen, bij andere lokale (zie voorbeeld).

Apotheken in de omgeving. Informatie verhuizen

Stap 3: Voortgang controleren

Het verhuisboekje houdt je op de hoogte van de voortgang. Als er problemen zijn dan krijg je daarvan een bericht. Controleer zelf ook regelmatig in je boekje of het loopt zoals jij dat wilt.

Ga direct naar de volgende informatie

Post doorsturen - Familie en vrienden - Tijdelijk adres -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen