VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
VerhuizenVergelijking verhuisserviceNieuwsWoordenboekChecklistDownloadsVraag en antwoord
Tijdelijk adres

Verhuisdatum bij tijdelijk adres

Bij een tijdelijk adres moet je extra goed op de verhuisdata letten. Kijk even bij Verhuisdatum wat je aan mogelijkheden hebt met onze verhuisservice.

Eerst naar een tijdelijke woning?

Het komt regelmatig voor dat mensen van hun oude woning (eerst) naar een tijdelijk adres verhuizen. Het huis is bijvoorbeeld eerder verkocht dan dat er een nieuwe woning gevonden is.

Een adreswijziging voor een tijdelijk adres is niet veel anders dan het regelen van een adreswijziging zonder tijdelijk adres. De reden hiervoor is dat instanties altijd een adres moeten hebben om je te registreren. Ook moet de post ergens door de bus. Voor adreswijzigingen geldt hetzelfde als voor de inschrijving bij je gemeente, je kunt niet tijdelijk nergens ingeschreven staan.

Tijdelijk adres langer dan een maand

Als je op een tijdelijk adres woont en je de post niet op het oude of nieuwe adres kunt ontvangen dan adviseren we om twee boekjes aan te maken. Start een maand voor de verhuizing naar het tijdelijke adres met verhuisboekje 1. Vul verhuisboekje 2 pas in als je op het tijdelijke adres woont. Probeer om een maand voor de verhuizing naar het nieuwe adres verhuisboekje 2 af te ronden. Je kunt een tweede verhuisboekje in de eigen account aanmaken.

Langer dan 1 maand. Tijdelijk adres

Is je tijdelijke onderkomen van korte duur?

In dat geval kun je kiezen om de post eerder op je nieuwe adres te laten komen. Als je een nieuwbouwwoning krijgt dan kun je een groene postbus op je kavel plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om de post nog een maandje op het oude adres te laten komen. Kies de juiste Verhuisdatum zodat je persoonlijke post altijd op het juiste adres komt.

Korter dan 1 maand. Tijdelijk adres

Ga direct naar de volgende informatie

Verhuisdatum - Verhuisboekje - Familie en vrienden -
Verhuisservice verhuizing, post verhuizen